Social Media

Thirty Dancing

W

at is een feestje zonder feestvierders? Net zoals een kampvuur zonder zuurstof of een broodje Dennis zonder kip, stelt dat natuurlijk niks voor. Dus aan ons de taak zo veel mogelijk mensen warm te maken voor dit aller leukste dertigersfeestje. Terwijl Team F de socials overneemt, kan Thirty Dancing al hun aandacht richten op het bouwen van de knallende feesten. Zo zijn wij het flexibele marketing team van voor Thirty Dancing. Een voorbeeld van wat we doen: volgers van het Insta en Facebook account enthousiasmeren zodat iedereen met veel energie en vol goede zin op de dansvloer staat. Meer weten? Lees verder!

Telefoon instagram thirty dancing team f

Thirty Dancing

Onderzoeken in de horeca geven al jaren aan dat de dertigers minder uitgaan omdat ze zich niet thuis voelen in het aanbod. Thirty Dancing biedt deze verloren doelgroep een stapavond op maat aan. In de sfeervolle locaties combineren ze ouderwets swingen op herkenbare klanken van toen en nu met het genieten van drankjes, hapjes en verstaanbare gesprekken. Het hanteren van een minimumleeftijd van 27 jaar waarborgt de interesse van een volwassen publiek. Thirty Dancing selecteert alleen unieke locaties die met het openbaar vervoer, de auto, taxi of fiets eenvoudig bereikbaar zijn.

Social media

Enthousiasmeren, activeren en informeren over de aankomende feesten van Thirty Dancing. Dat is allemaal te bereiken via social media. Dit krachtige communicatiemiddel zorgt voor nauw contact met je doelgroep.

Via, bijvoorbeeld, deze social media berichten konden bezoekers alvast opgewarmd worden en alle in’s en out’s (vooral rondom de coronaregels) lezen voor de beste ervaring bij Thirty Dancing. Op naar nog vele feestjes!

Telefoon instagram thirty dancing team f
Telefoon instagram thirty dancing team f

Bekijk hier

Andere klantcases

Fort Lent

Marketing

Aycon Vastgoedmanagement

Marketing

PadelFactory B.V.

Marketing

Proefdruk Nijmegen

Social Media