Opdrachtgever:
Fort Lent
Start:
1 februari 2021
Website:
fortlent.nl
Branche:

Team F heeft Fort Lent mogen helpen met het opzetten van een campagne via social media voor twee unieke initiatieven; de Stoofloop & Camping Madelief. Een mega leuke opdracht waarin ook wij enorm zijn – en worden – geïnspireerd door de creativiteit van Fort Lent.

Hoe kwam dit project tot stand?

Vanwege de maatregelen omtrent Covid-19 werd Fort Lent beperkt in hun diensten. Ze misten het ontzettend om hun gasten te ontvangen. Het team zette dit gemis dan ook snel om in actie door een initiatief op te zetten tijdens de feestdagen; de Stoofloop. Een loop waarbij er verschillende wandelroutes voor gasten opgezet werden waarna er later een heerlijk stoofpotje (to go) kon worden opgehaald. Een enorm succes met veel lovende reacties. 

Met de hardwerkende en creatieve drive vervolgde dit succes vervolgens in een volgend idee; Camping Madelief. In 3e week van juli wordt het terrein van Fort Lent omgetoverd tot een camping voor campers en caravans. Met alle unieke, toegevoegde elementen levert dit een bourgondische ervaring voor bezoekers.

Social media Campagne

Wat zo leuk is aan deze opdrachten en Fort Lent is dat het een organisatie is waar ons hart sneller van gaat kloppen. De creatieve en ondernemende drive werkt dan ook aanstekelijk. Maar, zo dachten zij daar andersom ook over. 

Fort Lent vroeg Team F om onder andere voor beide initiatieven een echt merk op te bouwen. Maar, niet alleen dat. Uiteindelijk is het doel namelijk zoveel mogelijk kaarten als kan verkopen en iedereen laten zien wat voor een uniek karakter er tijdens het event is. Iets waar ook wij graag een bijdrage aan willen leveren. 

"Wat zo leuk is aan Team F is dat er een oprechte betrokkenheid is. Ze gaan volledig mee in de projecten en komen met ideeën die het een nog groter succes maken"

- Jordy Bouwman

Over fort lent

Fort Lent is met haar unieke karakter de perfecte locatie voor evenementen, bijeenkomsten, feesten en een heerlijk diner of lunch. Het gebouw is een excentrieke fort aan de noordoever van de Waal bij Nijmegen. Dit unieke karakter gaat dan ook hand in hand met het creatieve karakter van het team waarbij beleving en gastvrijheid voor de gast op 1 staat. 

bekijk hier

andere klantcases

1 december 2021
Drink zero Bekijk project
1 december 2021
EventOntwerpers Bekijk project
1 februari 2021
Fort Lent Bekijk project

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Bespreek vandaag nog de mogelijkheden met ons.
Neem contact op