logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
 

Werving & Selectie

Vind eenvoudig de juiste mensen

Laat ons voor je zoeken

Op zoek naar de perfecte kandidaat, maar lukt het je niet om hem of haar te vinden? Team F heeft veel ervaring op het gebied van recruitment en we staan te trappelen om voor jou aan de slag te gaan!

Samen met jou schetsen we het ideaalplaatje en vervolgens gaan we direct aan de slag. Door het opgedane netwerk en de verschillende tools die we inzetten slagen we erin om snel de juiste match te vinden.

Lees hieronder meer of neem contact op. 

Bel of app ons

Arbeidsmarktcommunicatie

Wij helpen jouw bedrijf op de kaart te zetten. Als aantrekkelijke werkgever.

Eerst willen we alles van je weten: wat is jullie drijfveer, waar staan jullie en waar zijn jullie naar op zoek? Wij vertellen vervolgens jouw verhaal met de toon die bij jou past. In tekst, maar ook video wordt hier steeds vaker voor ingezet.

Ook kunnen we je helpen bij het bereiken van de juiste doelgroep. Social media, Google Ads, vacaturesites. Kanalen waarin we veel ervaring hebben.

Samen een keer sparren over hoe we jou kunnen helpen groeien? 

Ontzorgen

Betaalbaar

Identiteit

Ervaren door eigen talentpool

Team F bestaat uit een groot netwerk van jong talent (HBO/WO). Wij kennen onze kandidaten vanuit de praktijk en weten daardoor uit eigen ervaring welke kandidaat perfect aansluit op het door jouw geschetste profiel.

Juiste talent

Snel

Jij bepaalt

Andere diensten

Online Marketing

SEO-2
Ga samen met ons de strijd aan

Je kunt online marketing als onderneming gewoonweg niet negeren. Want je wilt daar zijn waar je doelgroep ook is. En je wilt dat je doelgroep je ziet.

Lees meer

Finance

P1030351
Ondersteuning bij je financiën

Voor de gemiddelde ondernemer is de financiële administratie niet het meest favoriete onderdeel. Team F helpt je hier graag bij zodat jij je kunt richten op de groei van je onderneming.

Lees meer

Communicatie

social-3408791_1920
Zet je product en merk krachtig neer

Je communiceert als onderneming op veel verschillende manieren met je doelgroep en andere stakeholders. Vaak draag jij als onderneming dan ook als geen ander je merkwaarden…

Lees meer