logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
 

Social Media

Social Media – móet gewoon gebeuren

Zou jij graag meer met social media willen doen voor jouw onderneming? Maar heb je er geen tijd voor of weet je niet hoe? Team F helpt jou bij het zetten van de eerste stappen naar online succes. Wij nemen social mediamanagement van je over zodat jij er geen omkijken naar hebt, maar wel succes boekt én de naam van jouw onderneming versterkt!

Team F kijkt naar jouw doelstellingen en strategische keuzes. Vanuit dit uitgangspunt creëren wij pakkende content voor je en sturen de content naar je door. In 10 minuten controleer je de content en wij plannen het in. Vervolgens beheren wij jouw social mediakanalen en reageren op reacties indien nodig.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende abonnementen, hierdoor kun focussen op de hoofdzaken van jouw onderneming. Bovendien maken wij de kosten vooraf inzichtelijk zodat je weet waar je aan toe bent.

Social Media pakketten

Social Media wordt vaak nogal zwart-wit benaderd. Je doet eraan, of je doet er niet aan. Maar er zijn tal van mogelijkheden om social media goed aan te laten sluiten bij je marketing- en sales-doelen. Voor de een is het misschien voldoende om wekelijks een bericht te plaatsen en af en toe een blog te schrijven, voor de ander is het misschien relevant om met social media actief te netwerken. We helpen inmiddels verschillende ondernemers met hun communicatie- en marketingactiviteiten via social media. Benieuwd wat we precies voor je kunnen doen? Hieronder hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt.