PadelFactory B.V.

Opdrachtgever:
PadelFactory B.V.
Start:
1 november 2019
Branche:

Team F vormt al zo’n anderhalf jaar het flexibele marketingteam van PadelFactory. De padelbaanbouwer gooit al zijn passie en energie in zijn onderneming. Hij weet als geen ander zijn product te verkopen en is zeer betrokken bij zijn projecten.

Hoe kwam dit project tot stand?

Rond september 2019 kwamen wij via-via in aanraking met Marc Troostwijk, de eigenaar van PadelFactory. Hij was fulltime bezig met zijn onderneming en verkocht regelmatig een baan. Hij gebruikte vooral zijn website en Google advertenties om zichtbaar te zijn. Zelf was hij daar niet tevreden over. En wij snapten wel waarom.

Zijn website was organisch niet zo goed vindbaar en zijn advertenties konden zowel technisch als tekstueel een stuk beter. Zelf wist hij dat het beter kon en moest, maar niet hoe. Dit gold voor zowel zijn Nederlandse als zijn Duitse website. We lieten Marc zien hoe hij zijn onderneming technisch, tekstueel en grafisch (online) beter in de markt kon zetten en wat hem dat kon opleveren. Kort daarna gingen we aan de slag.

Volledige online markting

Momenteel zijn we voor PadelFactory bezig om de uitbreiding van het productportfolio in de markt te zetten. Naast padelbanen gaat PF onder andere Padelrackets en Teqballtafels verkopen en onderhoudscontracten aanbieden. Hiervoor zijn we bezig met een social media strategie, foto’s en video’s en Google Ads campagnes. 

Edgar van Team F samen met Marc van Padelfactory

"Ik zeg nu altijd 'wij' en 'ons' als ik met Team F over PadelFactory praat. Het team van Team F is heel betrokken bij eigenlijk alles wat ik doe en ik kan alles dat met marketing te maken heeft bij ze neerleggen."

-Marc Troostwijk

de folder

Om de klant zo goed mogelijk te informeren over het product en de diensten die PadelFactory aanbiedt heeft ons team een folder gemaakt. Deze folder is ontworpen in zowel Nederlands als Duits en deze wordt online én offline aangeboden. Hieronder kan de Nederlandse versie van de folder bekeken worden door op de button te klikken.

Bekijk de folder

Over Padelfactory

PadelFactory is een dynamische organisatie met 100% focus op padel en 100% passie voor padel. Eigenaar Marc Troostwijk is een ambassadeur voor padel en legt met zijn team veel nieuwe padelbanen aan in Nederland en over de grens. 

bekijk hier

andere klantcases

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Bespreek vandaag nog de mogelijkheden met ons.
Neem contact op