Marketing, Social Media, Video, Website

PadelFactory B.V.

Team F vormt al zo’n anderhalf jaar het flexibele marketingteam van PadelFactory. De padelbaanbouwer gooit al zijn passie en energie in zijn onderneming. Hij weet als geen ander zijn product te verkopen en is zeer betrokken bij zijn projecten.

Hoe kwam dit project tot stand?

Rond september 2019 kwamen wij via-via in aanraking met Marc Troostwijk, de eigenaar van PadelFactory. Hij was fulltime bezig met zijn onderneming en verkocht regelmatig een baan. Hij gebruikte vooral zijn website en Google advertenties om zichtbaar te zijn. Zelf was hij daar niet tevreden over. En wij snapten wel waarom.

Zijn website was organisch niet zo goed vindbaar en zijn advertenties konden zowel technisch als tekstueel een stuk beter. Zelf wist hij dat het beter kon en moest, maar niet hoe. Dit gold voor zowel zijn Nederlandse als zijn Duitse website. We lieten Marc zien hoe hij zijn onderneming technisch, tekstueel en grafisch (online) beter in de markt kon zetten en wat hem dat kon opleveren. Kort daarna gingen we aan de slag. 

Website onderneming padelfactory

Websites en huisstijl

We zijn gestart met het creëeren van de huisstijl. Vervolgens hebben we de gehele website vernieuwd en opgeleverd in een Nederlandse en Duitse versie. Sinds de lancering van de nieuwe websites draaien we zowel algemene als specifieke Google Ads campagnes om verschillende doelgroepsegmenten naar zijn website te halen. In vergelijking tot een jaar eerder heeft dit in 2020 tot gemiddeld bijna 3 keer zoveel websitebezoekers geleid en een verdubbeling in verkoopaantallen. 

Volledige online marketing

Momenteel zijn we voor PadelFactory bezig om de uitbreiding van het productportfolio in de markt te zetten. Naast padelbanen gaat PF onder andere Padelrackets en Teqballtafels verkopen en onderhoudscontracten aanbieden. Hiervoor zijn we bezig met een social media strategie, foto’s en video’s en Google Ads campagnes. 

Team F en Padelfactory online marketing

Ik zeg nu altijd 'wij' en 'ons' als ik met Team F over PadelFactory praat. Het team van Team F is heel betrokken bij eigenlijk alles wat ik doe en ik kan alles dat met marketing te maken heeft bij ze neerleggen.

Marc Troostwijk
Padelfactory onderneming website social media

Over PadelFactory

PadelFactory is een dynamische organisatie met 100% focus op padel en 100% passie voor padel. Eigenaar Marc Troostwijk is een ambassadeur voor padel en legt met zijn team veel nieuwe padelbanen aan in Nederland en over de grens. 

Bekijk hier

Andere klantcases

Ducoren

Marketing

Nederlandse Vereniging voor Praktijkmanagers

Marketing

Aycon Vastgoedmanagement

Marketing

Externo

Marketing