Marketing, Online Marketing, Website

Externo

Team F heeft voor Externo de Website en e-mail mogen verhuizen naar een andere hosting. Daarnaast waren er grote aanpassingen nodig in de productenlijst en op de website. Team F heeft met veel toewijding honderden verschillende productaanpassingen doorgevoerd op de website als in Excel zodat Externo weer efficiënt te werk kon gaan en de klanten up-to-date productinformatie te zien kregen op de website. 

Hoe kwam dit project tot stand?

Externo had al een enige tijd geen updates uitgevoerd op zowel hun website als aan hun Excel productenbestand. Hierdoor liep Externo regelmatig tegen problemen aan. Na een eerste gesprek bij Externo heeft Team F de omvang van het project ingeschat en ging Team F meteen aan de slag. Gedurende 3 à 4 weken is het team hard aan de slag gegaan om honderden productaanpassingen door te voeren op de website. Van productinformatie tot productafbeeldingen. Het project loopt bijna tegen het einde aan en zo heeft Team F Externo kunnen helpen met het inhalen van een grote achterstand zodat ze bij Externo weer fijn en efficiënt te werk kunnen gaan.

Externo Nijmegen tegels en hout (thumbnail)

Over Externo

Externo levert al meer dan 10 jaar binnentegels, buitentegels & maatwerk natuursteen. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe toepassingen en nieuwe soorten natuursteen. Kwaliteit, kleurbehoud, duurzaamheid en een scherpe prijs van de tegels staan in onze zoektocht voorop. 

Bekijk hier

Andere klantcases

Hypotheek voor de Zorg

Marketing

Fort Lent

Marketing

Aycon Vastgoedmanagement

Marketing

PadelFactory B.V.

Marketing