Opdrachtgever:
Ducoren
Start:
1 maart 2021
Website:
ducoren.nl
Branche:

Ducoren is gespecialiseerd in exclusieve renovaties en heeft daarmee een goede naam opgebouwd zowel binnen als buiten de Nederlandse grenzen. 

HOE KWAM DIT PROJECT TOT STAND?

De bestaande huisstijl straalde echter onvoldoende de kwaliteit, het vakmanschap, de betrokkenheid en integriteit waar Ducoren om bekend staat uit. Een mooie opdracht voor de mannen van Team F die de huisstijl en communicatiemiddelen van Ducoren in de steigers hebben gezet.

HOE COMMUNICEER JE MEESTERLIJK VAKMANSCHAP?

Luxe en professionaliteit wilde Ducoren uitstralen, maar zonder arrogant en afstandelijk te worden. Een simpel maar verfijnd logo werd ontwikkeld en warme, rustige kleuren werden toegevoegd. Het geheel straalt luxe uit, maar blijft vriendelijk en integer.

Om tot een nieuwe visuele communicatiestrategie is goed geluisterd naar de wensen van Ducoren, dat wat Ducoren kenmerkt en de middelen waar de huisstijl naar vertaald moest worden. 

VERTALEN NAAR MIDDELEN

De nieuwe huisstijl is de basis geworden voor visitekaartjes, briefpapier, signing, bedrijfskleding en bedrijfswagens een likje verf gekregen: alles ademt Ducoren 2.0.

bekijk hier

andere klantcases

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Bespreek vandaag nog de mogelijkheden met ons.
Neem contact op