Drink zero

Opdrachtgever:
Drink zero
Start:
1 december 2021
Website:
drinkzero.nl
Branche:

Na het enorme succes van alcoholvrij bier, is het langzaam tijd voor alcoholvrije wijn. Alleen miste er nog een plek waar je terecht kunt voor de beste selectie aan alcoholvrije wijnen. Dus vond Luc dat daar verandering in moest komen. Zo werd een beschonken idee op een avond in de kroeg een daadwerkelijk plan. Hij zocht contact met Team F om te helpen met het bouwen van de basis van zijn merk; Drink Zero. We begonnen bij de branding van Drink Zero, maakte daarbij in samenwerking met Luc een sterk merkverhaal en een mooie visuele identiteit. Vervolgens hebben we een webshop gebouwd waar al deze elementen in terugkomen en geven we extra bekendheid aan zijn merk door middel van online advertising.

Branding

Bij een nieuw merk hoort een sterke merkidentiteit. Volgens ons de basis van elk goed merk. Vanuit deze basis kun je al je communicatie opzetten en heb je goede handvatten om alle communicatie in de toekomst richting te geven. Deze merkidentiteit bestaat altijd uit een goed verhaal en een mooie passende visuele identiteit. De reis door de alcoholvrije wereld staat bij Drink Zero centraal. De vraag is dan ook; reis je met ons mee?

Mock up drink zero Team F

Webshop

Aan de hand van deze basis hebben we de webshop opgezet. Met alle functionaliteiten van dien. Bestellen moet makkelijk zijn, producten moeten mooi naar voren komen en de reis die een webbezoeker aflegt om tot de checkout te komen, moet duidelijk zijn.

"De basis een elk sterk merk is een duidelijke en en goed doordachte merkidentiteit."

-Fleur Soomers

Online advertising

Bij het starten van een nieuw (nog onbekend merk) komt veel kijken. Wat je eigenlijk doet is van niets, iets maken. En daar kun je soms wat extra hulp bij gebruiken, vooral als je net begint. Als je het ons vraagt is een van de oplossingen hiervoor adverteren op Google. Want dat is (bijna) altijd de plek waar iemand naartoe gaat als ze naar iets op zoek zijn. En met resultaat, want de eerste bestellingen kwamen via deze advertenties meteen de eerste maand binnen.

bekijk hier

andere klantcases

1 december 2021
Drink zero Bekijk project
1 december 2021
EventOntwerpers Bekijk project
1 februari 2021
Fort Lent Bekijk project

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Bespreek vandaag nog de mogelijkheden met ons.
Neem contact op