Aycon Vastgoed Management

Opdrachtgever:
Aycon Vastgoed Management
Start:
1 december 2020
Website:
aycon.nl
Branche:

Onlangs hebben we voor de Amsterdamse vastgoedbeheerder Aycon en het exclusieve afbouwbedrijf Ducoren de volledige huisstijl inclusief logo’s ontwikkeld. Beide ondernemers zijn actief in het hogere segment binnen de vastgoedbranche in Amsterdam. Ducoren is daarnaast ook nog in andere Europeese landen actief.

HOE KWAM DIT PROJECT TOT STAND?

De totstandkoming is bij beide ondernemers nagenoeg gelijk verlopen. We zijn begonnen met het ophelderen van het concept van de onderneming en samen gekeken welke richting de onderneming op korte en op lange termijn op wilde. Dit hebben we vervolgens gecombineerd met wetenschappelijke kennis over de werking van logo’s en kleuren en uitgewerkt tot een aantal concepten. 

Logo's en Huisstijl

Samen met de opdrachtgever hebben we deze concepten besproken en gezocht naar dát ontwerp waarmee zij zich het meest identificeerden. Dit concept hebben we vervolgens uitgewerkt tot 6 gedetailleerde ontwerpen waarna samen met de opdrachtgever een keuze voor een nieuw logo is gemaakt. 
 
Het gekozen logo en de bijbehorende huisstijl is tot slot overhandigd in een (digitaal) huisstijlhandboek waarin naast alle logo’s ook alle informatie rondom het logo en de huisstijl te vinden is. 

Website

Op basis van de nieuwe huisstijl hebben we samen met de opdrachtgever de bestaande website vernieuwd. Hierin is veel aandacht besteed aan het uitwerken van het dienstverleningspakket van Aycon. Daarnaast is de vastgoedbranche bij uitstek een markt waarin vertrouwen een grote rol speelt. Daarom is zijn er o.a. veel foto’s en projecten toegevoegd. 

bekijk hier

andere klantcases

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Bespreek vandaag nog de mogelijkheden met ons.
Neem contact op