logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
 

Over Team F

Alles over ons

Team F is een team van jonge en ervaren professionals. We combineren het talent en de drive van studenten en starters met ervaren professionals uit het werkveld. Hierin zijn we expert op het gebied van (online) marketing, communicatie, sales, finance en recruitment.

Waarom zo breed, denk je misschien. Ja… daar waar bedrijven afdelingen hebben, moeten ondernemers het meeste zelf doen, zonder voldoende kennis en knowhow. We zien dat zij daardoor verstrikt raken en te weinig focus hebben op strategie en groei. Daarom ondersteunen we ze, daar waar nodig.

Bel of app ons

Waarom Team F?

We zijn er voor die ondernemers die niet toekomen aan bepaalde werkzaamheden of simpelweg niet weten hoe ze het moeten aanpakken. De combinatie van HBO- en WO-talenten en ervaren coaches in verschillende vakgebieden, biedt ondernemers zowel een frisse blik als de nodige ervaring. Zaken waar jij niet aan toekomt, pakken wij moeiteloos voor je op. Zo helpen we jou in je weg naar succes en bieden we studenten en afgestudeerden de mogelijkheid om vroegtijdig hun weg te vinden in het werkveld.

Kun jij ook wel wat ondersteuning gebruiken maar zijn nieuwe medewerkers je nog een stap te ver? Wij fixen het voor je. Flexibel, snel en betaalbaar.

Check onze diensten

Zo zien we eruit

Ons team is veelzijdig. Niet alleen in wat we kunnen, maar ook in hoe we eruit zien. Maak hieronder alvast een beetje kennis. 

Hugo Swelsen
Oprichter en eigenaar

Netwerkkoning Hugo is onze trotse oprichter en eigenaar

Astrid Hendrikx
Communicatiespecialist

Astrid ziet in no time wie je bent en hoe je moet communiceren

Jeroen Diks
Coach & Adviseur

Jeroen kent de struggles van ondernemen

Edgar Walterbos
Tekst en video

Edje maakt pakkende verhalen in tekst en video

Stefan Coelen
Communicatie

Maak kennis met aanstormend communicatietalent Stefano

Sean Veldhuizen
Online Marketing

Sean helpt jou om ook online zichtbaar en vindbaar te zijn

Florian Fermin
Online Marketing & Sales

Deze moderne, talentvolle ondernemer weet precies wat jij nodig hebt