logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ondernemen tijdens de coronacrisis: Team F helpt je verder!

Team F / Algemeen  / Ondernemen tijdens de coronacrisis: Team F helpt je verder!

Ondernemen tijdens de coronacrisis: Team F helpt je verder!

Het zijn bijzondere tijden, de coronacrisis raakt iedereen. Afhankelijk van de branche waarin je werkt, treft de coronacrisis jouw onderneming waarschijnlijk op z’n eigen manier. De wereld lijkt te vertragen en veel ondernemingen liggen nu even stil. Juist nú is de uitgelezen kans om aan jouw onderneming te werken en taken op te pakken waar je normaal gesproken niet aan toekwam. Maak gebruik van deze periode waar iedereen stil staat en werk juist verder. Op deze manier loop jij straks een streepje voor op de rest. Benieuwd welke taken je kan oppakken? Team F denkt graag met je mee!

Marketing

Ben jij een ondernemer die vrijwel niks aan marketing doet omdat je geen tijd hebt om een samenhangend plan te schrijven? Nu is de uitgelezen kans om te beginnen aan een overkoepelende marketingstrategie voor jouw bedrijf. Denk aan een nieuwsbrief, een contentkalender, een social mediastrategie, vul maar in. Maar is marketing niet jouw expertise? Team F heeft de experts in huis om jou direct op weg te helpen.

Copywriting en ijzersterke content

Pakkende converterende content nodig? Wij schrijven ijzersterke copy’s voor je. Denk aan nieuwe webteksten met perfecte SEO, zodat jij sneller gevonden wordt in Google. Maar ook brochureteksten, reclameslogans, nieuwsberichten, blogs of andere wervende content voor jouw onderneming. Wil je teksten in het Engels? Ook dat pakt Team F op.

Klant- en concurrentie-onderzoek

Wil jij al een tijdje een klantonderzoek doen? Of een concurrentie-analyse zodat je weet wat er in jouw markt speelt? Door goed jouw doelgroep en concurrentie te analyseren kun je een sterke strategie maken voor jouw onderneming. Op deze manier blijf je goed geïnformeerd en kun je snel inspelen op marktontwikkelingen. Reguliere marktanalyses uitvoeren is erg belangrijk in branches waar de toekomst snel veranderd. Geen tijd om deze analyses uit te voeren?  Team F helpt je verder.

Training, workshops of meetings op video

Als bedrijf of organisatie jouw doelgroep bereiken op afstand? Team F staat klaar om trainingen, workshops of meetings voor je te maken in deze tijd. Wij komen bij je langs en bouwen jouw locatie om tot een interactieve livestreaming studio. Benieuwd wat jij met video kan? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

Zaken waar jij niet aan toekomt, pakt Team F dus moeiteloos voor jou op. Wij zijn flexibel, snel en betaalbaar. Ondernemend Nederland ligt op sommige plekken stil, maar komt na deze periode weer in beweging. Sta samen met Team F niet stil tijdens de coronacrisis en ga direct aan de slag! Neem vrijblijvend contact op met onze netwerkkoning Hugo via 06 – 20 33 93 93 en dan bekijken wij samen de mogelijkheden. Team F staat voor je klaar.

No Comments
Post a Comment