logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
 

Finance

Ondersteuning bij je financiën

Ondersteuning bij je financiën

Voor de gemiddelde ondernemer is de financiële administratie niet het meest favoriete onderdeel. Het heeft je interesse niet, om over tijd nog maar te zwijgen. Tegelijk is het wél belangrijk dat je de administratie op orde hebt, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Team F helpt je hier graag bij. Onze studenten Bedrijfseconomie, Finance & Control en Accountancy staan klaar om je hierbij te ondersteunen. Het bespaart je veel tijd en moeite, waardoor jij je kunt richten op de groei van je onderneming. 

Lees hieronder meer of neem contact op. 

Bel of app ons

Hulp bij je ondernemingsplan

Heb jij een geweldig idee, maar vind je het lastig om dit op papier te zetten? Wij helpen je bij het maken van een concreet ondernemingsplan. Een ondernemingsplan is namelijk een belangrijke eerste stap naar een succesvolle onderneming. Hiermee overtuig je de bank of een investeerder en bovendien geeft het richting aan de onderneming in wording.

Team F bestaat uit jong talent (HBO/WO) en ervaren ondernemers. We staan klaar om van jouw plannen een succes te maken!

Compleet

Duidelijk

Realistisch

Opvangen van jaarlijkse piekperiodes

Regelmatig pieken in de werkvoorraad? Maak dan gebruik van de flexibiliteit van Team F. Onze studenten Finance & Control en Accountancy helpen je graag uit de brand, alleen wanneer jij dit nodig hebt.

Benieuwd naar onze betaalbare tarieven? We bespreken het graag met je.

Flexibel

Snel

Betaalbaar

Andere diensten

Online Marketing

SEO-2
Ga samen met ons de strijd aan

Je kunt online marketing als onderneming gewoonweg niet negeren. Want je wilt daar zijn waar je doelgroep ook is. En je wilt dat je doelgroep je ziet.

Lees meer

Communicatie

social-3408791_1920
Zet je product en merk krachtig neer

Je communiceert als onderneming op veel verschillende manieren met je doelgroep en andere stakeholders. Vaak draag jij als onderneming dan ook als geen ander je merkwaarden!

Lees meer

Werving & Selectie

business-861325_1920
Laat ons voor je zoeken

Op zoek naar de perfecte kandidaat, maar lukt het je niet om hem of haar te vinden? Team F heeft veel ervaring op het gebied van recruitment en we helpen je graag!

Lees meer