logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
 

Diensten

Wat kunnen we voor jou doen?

Wij willen jou helpen groeien en we zijn er dan ook om je te ondersteunen. Zaken waar jij niet aan toekomt of waar je niet tevreden over bent pakken wij moeiteloos voor je op. Simpelweg omdat we het leuk vinden en er energie van krijgen. Flexibel, snel en betaalbaar.

Ben je ondernemer en wil je eens sparren over de mogelijkheden?

Deel je vraag met ons!
Online Marketing

Zet jouw product, dienst en merk online optimaal neer. Met de juiste timing op de juiste plek en in de stijl die bij jou past. We hebben een aantal veelvoorkomende mogelijkheden op rij gezet, maar we kunnen je helpen van A tot Z.

Lees meer
Communicatie

Niet helemaal tevreden over je website-teksten, social media berichten of andere communicatie-uitingen? Wij hebben talentvolle en enthousiaste tekstschrijvers en foto/videografen om jou te helpen met de juiste boodschap.

Lees meer
Sales

Ook sales rondom je producten of diensten kan een voor een ondernemer een uitdaging zijn. Zeker omdat sales veel meer is dan alleen maar verkopen. Benieuwd wat Team F kan doen in dit proces? 

Lees meer
Werving & Selectie

Op zoek naar de perfecte kandidaat, maar lukt het je niet om hem of haar te vinden? We maken van jou een aantrekkelijke werkgever en helpen je bij het vinden van mensen die bij jou passen.

Lees meer
Finance

Voor de gemiddelde ondernemer is de financiële administratie niet het meest favoriete onderdeel. Heb je geen tijd voor financiële administratie of heb je advies nodig bij een investering? Laat ons met je meedenken!

Lees meer

Kernwaarden

Ons team deelt een aantal waarden die zorgen dat we optimaal presteren en steeds meer ondernemers kunnen helpen.

Ontzorgen
We nemen zaken voor je uit handen, zodat je meer tijd hebt voor ondernemen.
Snel & Efficiënt
Door onze moderne manier van werken zijn we efficiënt en boeken we snel resultaat.
Communicatie
Communicatie is alles. Dit is voor ons de basis voor een goede samenwerking.
Flexibel
We begrijpen dat je geen zeeën van tijd hebt. Daarom zijn we er waar en wanneer jij dat wilt.

Laat onze talenten en coaches jou helpen!

Als ondernemer ben je ergens goed in. Dan wil je je energie het liefst ook daarin stoppen. Maar je weet ook dat je meer moet kunnen als ondernemer. En daar zit soms een kloof.

Hier komen wij in beeld. Omdat wij vinden dat je je als ondernemer moet kunnen focussen op jouw kwaliteiten. Samen overbruggen we de kloof en brengen we je verder. Zodat jij je kunt focussen op groei.

Deel je vraag met ons!

Dit zeggen klanten over ons

Benieuwd naar ondernemers die jou voorgingen? Hieronder lees je reviews. 

Fijne ondersteuning op meerdere vlakken!

''Team-F heeft ons heel erg goed ondersteunt op vele vlakken. Belangrijke speerpunten waren social media, commerciële acties en samen het concept doorontwikkelen. Mede dankzij team-F zijn wij weer stappen verder gekomen!''

Jannus Deijkers Eigenaar HuiskamerHypotheken

Team F is ideaal!

''Team F is voor ons ideaal. Zij zijn als het ware onze (flexibele) communicatieafdeling. Websiteteksten, blogs en nieuwsbrieven en social media: Alles nemen ze voor ons uit handen. En dat tegen een goed betaalbaar tarief. Ik kan Team F iedere jonge ondernemer aanbevelen.''

Jorg Rijkschroeff Oprichter Sit & Heat

Altijd snel een goede oplossing.

"Ik ervaar Team F als een soort geruststelling dat welke ondergrond (vakgebied) het ook is, wat voor soort vlek (taak) er ook in de weg zit; met Team F heb je direct, snel en goed een oplossing bij de hand."

Ton Foks Commercieel Directeur Cedexis Medical Eyewear

Enthousiast en gedreven team

''Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met Team F. Ze komen hun afspraken na, leveren snel en zijn prettig in de omgang. Het is een enthousiast en gedreven team. We zijn echt verrast. Een aanbeveling waard!!''

Paul Wunderink Eigenaar ConflictExperts