De groei van Team F in anderhalf jaar

2020 is alweer bijna ten einde. Een mooi moment om terug te blikken op waar we nu staan, maar ook vooral hoe we dat hebben gefixt. Het is inmiddels namelijk alweer 1,5 jaar geleden dat Team F begon met het helpen van ondernemers. Sindsdien zijn we enorm gegroeid. Gegroeid in het aantal medewerkers, aangeboden diensten en leuke opdrachten.

Jouw bedrijf is jouw passie

Elke ondernemer herkent het vast wel. Je begint met een tof idee wat helemaal in jouw straatje past. Jouw bedrijf is ook jouw passie. Naast de corebusiness komen nog tal van andere vakgebieden kijken: marketing, sales, communicatie, finance en recruitment. Vakgebieden die geen enkele ondernemer perfect onder de knie kan hebben. Waar haal je de tijd überhaupt vandaan? Precies. Een probleem waar iets aan gedaan moest en vooral kon worden

"Ik zag een veelvoorkomend probleem en wilde dat fixen"

Zo merkte onze oprichter van Team F, Hugo Swelsen, dat ook. ‘Ik sprak vaak ondernemers en er was vaak altijd dezelfde uitkomst: ze hebben het te druk. Er volgde namelijk altijd een lijst met activiteiten die horen bij ondernemen.

Een lijst die anders is dan hun corebusiness; de reden waarom ze ooit besloten om te gaan ondernemen. Vaak is het het aannemen van extra personeel een stap te ver en outsourcen een dure aangelegenheid. Een probleem, waar toch makkelijk een oplossing voor moet zijn.’

En daar was het begin van een fantastische onderneming: Team F. Een team van bevlogen talenten die al deze ondernemers helpen. Samen ondersteunen we waar nodig, zodat alle ondernemers weer focus hebben.

"De bevlogenheid vanuit onze talenten werkt aanstekelijk"

Sindsdien heeft Hugo allerlei getalenteerde jongeren aangenomen. Jongeren die sterk zijn in ieder zo zijn of haar vakgebied. Wat vaak in lijn ligt met de studierichting. Bovendien is het mooi om te zien dat jongeren een frisse en vernieuwende blik hebben. Hugo brengt onze getalenteerde en professionele jongeren in contact met ondernemers. Zo zorgen we er samen voor dat de ondernemer aan de slag kan met waar diegene goed in is. Daarnaast kunnen wij aan de slag met waar wij goed in zijn en tegelijkertijd veel werkervaring opdoen. Een mooie win-win situatie dachten wij zo.

"Het gaafste aan Team F is het meedenken, het doen en het gewoon fixen"

In die 1,5 jaar is er veel gebeurd. We hebben veel toffe opdrachten voor ondernemers mogen fixen. Onze talenten hebben al veel ondernemers geholpen met het bouwen of verbeteren van websites, social media strategieën, ontwerpen van huisstijl, online marketing, bedrijfsvideo’s ontwikkelen, brainstormsessies over nieuwe bedrijfsnamen en ga zo maar door. ‘Door alle opdrachten en positieve reacties ben ik enorm trots op wat we hebben neergezet in de afgelopen 1,5 jaar. Het is gaaf om met zoveel bedrijven mee te denken en het vooral gewoon te fixen. Ik weet zeker dat we in de aankomende jaren nog meer successen behalen. Voor onszelf en onze opdrachtgevers.’

Dat weten ook wij zeker Hugo. Op naar nog meer toffe opdrachtgevers in 2021 en de vele jaren daaropvolgend. Dat we samen maar veel mogen fixen.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Bespreek vandaag nog de mogelijkheden met ons.
Neem contact op